Rămâi conectat

Actualitate

Tichete de masă 2022: Ce categorie de angajați va avea parte de 10 lei în plus

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tichete de masă 2022: Ce categorie de angajați va avea parte de 10 lei în plus

O categorie de salariații români va avea parte de o majorare substanțială a valorii tichetelor de masă, care la acest moment au o valoare maximală de 20 de lei.

De această dată, saltul se produce de la 20 la 30 de lei, din nou, cu mențiunea că angajatorii nu sunt obligați prin lege să adopte noua valoare.

Tichete de masă în valoare de 30 de lei se vor numără printre noile beneficii dedicate angajaților din cadrul Companiei Naționale de Căi Ferate ”CFR” S.A.. Mențiunea referitoare la modificare este inclusă într-un act adițional la Contractul Colectiv de Muncă. Cu această ocazie, este adoptată și o majorare salarială de 6% începând cu 1 decembrie 2022.

Noua valoare a tichetului de masă este implementată de la 1 noiembrie 2022, potrivit clubferoviar.ro.

”Angajaţii CFR SA încheie anul 2022 cu o creştere salarială cu 16%! Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA a semnat noul Act Adiţional, la Contractul Colectiv de Muncă (CCM), cu o majorare salarială de 6%, de la 1 decembrie 2022, şi creşterea valorii tichetului de masa, de la 1 noiembrie 2022, la 30 de RON, de la 20 de RON”, precizează oficialii CFR într-o postare pe pagina de Facebook a companiei.

Oficialii CFR au profitat de ocazie pentru a atrage atenția că salariații gigantului au mai beneficiat de o majorare salarială de 10% a salariului de bază la 1 iunie 2022, când a crescut și valoarea tichetelor de masă de la 15 la 20 de lei.

”Astfel, în anul 2022 conducerea CFR SA a majorat veniturile angajaţilor cu 16% şi a crescut valoarea tichetului de masa de la 15 RON, la 30 de RON! Menţionăm faptul că, în anul 2021 angajaţii CFR SA nu au beneficiat de nicio creştere a salariilor, ultima majorare, de 5%, fiind acordată în decembrie 2020!”, mai spune CFR SA în postare.

Sursa: antena3.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea