Rămâi conectat

Sport

Test trecut și la Târgoviște, Volei Alba Blaj a câștigat, scor 3-2, și al 10-lea amical

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj-CSM Bucuresti009Volei Alba Blaj a susținut în această după amiază o partidă de verificare în deplasare cu CSM Târgoviște, câștigată de formația din „Mica Romă” cu scorul de 3-2 (25-17, 18-25, 25-19, 23-25, 15-11), în compania unei formații care se pregătește de turneul final al Cupei Balcanice (în Turcia, la finele săptămânii).

*Invincibilitatea continuă

Echipa lui Branko Gajic continuă să fie neînvinsă în intersezon, testul fiind în compania unui oponent puternic, ce se vrea printre protagonistele viitoarei stagiuni, echipa din Dâmbovița având obiectiv clasarea în primele 4 echipe. Volei Alba-Blaj este la al 10-lea amical câștigat în perioada precompetițională, după turneele de la Cluj-Napoca, Blaj și Tg. Mureș. „A fost o partidă foarte bună de pregătire și pentru moralul nostru e important că am câștigat. Ambele formații au alternat momentele excelente cu cele mai puțin reușite„, a declarat președintele Sergiu Ștefănescu.

Branko Gajic a mizat pe Adina Salaoru, Roxana Ivanof, Katja Medved (libero), Natasha Matseichyk, Martina Utla, Ioana Nemţanu, Naoko Hashimoto, mai intrând Adriana Dudnic, Jacqueline Souza, Adina Stanciu, Ramona Rus, Ioana Vodă (n-au făcut deplasarea Sorina Mocan și Alexandra Biriș).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea