Rămâi conectat

Curier Județean

Termenul de depunere a documentelor pentru concursul organizat de IPJ Alba s-a prelungit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba informează participanţii la concursul organizat, în vederea ocupării, din sursă externă, a unui număr de 51 de funcții de ajutor şef de post (50 – încadrare din sursă externă şi unul pentru reîncadrare unui fost poliţist) că a fost prelungit termenul pentru depunerea tuturor documentelor.

Politia01Având în vedere faptul că până la data această dată nu s-a reușit finalizarea activității de completare a dosarelor de recrutare, de către candidați înscriși la concursul de ocupare a 51 de posturi de agent de poliție, prin încadrare, din sursă externă, în scopul asigurării bunei desfășurări a procedurii de concurs, data-limită de completare a dosarelor de recrutare, de către candidații se prelungește, până la 22.04.2016 inclusiv, ora 16.00, cu privire la toate documentele prevăzute în anunțul inițial.

Candidații care au continuat îndeplinirea formalităților de recrutare, după terminarea înscrierilor, sunt rugați să depună toate diligențele pentru a completa dosarele cu restul documentelor din timp, astfel încât să se evite aglomerarea sediului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, unde se efectuează recrutarea, în ultimele zile programate pentru această activitate.

Necompletarea dosarului de recrutare până la data-limită, respectiv 22.04.2016 inclusiv, ora 16.00, va atrage invalidarea candidaturii persoanei aflate în această situație, după această dată nemaifiind acceptată depunerea de documente.

Informaţii de background:

La Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba s-au prezentat 718 candidaţi care s-au înscris la concursul organizat, în vederea ocupării, din sursă externă, a unui număr de 51 de funcţii de ajutor şef de post, la posturile de poliţie comunale din judeţul Alba (50 – încadrare din sursă externă şi unul pentru reîncadrare unui fost poliţist).

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU în satul Silivaș, din comuna Hopârta: Un utilaj agricol a luat foc Un incendiu a izbucnit la un utilaj agricol din satul Silivaș, comuna Hopârta. Au intervenit pompierii din Aiud. Citește și: INCENDIU de vegetație uscată la Băgău: Intervin pompierii din Aiud cu o autospecială Detașamentul de pompieri Aiud intervine cu o autospecială de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea