Rămâi conectat

Politică Administrație

Teodor Atanasiu, fost președinte al PNL Alba: „USR-PLUS, un balaur cu două capete, care jignește membrii PNL”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Teodor Atanasiu, fost președinte al PNL Alba: „USR-PLUS, un balaur cu două capete, care jignește membrii PNL”

Fostul președinte al PNL Alba, Teodor Atanasiu, a intervenit și el în scandalul din coaliția de guvernare, dintre PNL și USR-PLUS, propunând ca useriștii să revină la un ton calm și un limbaj civilizat și comparându-i pe aceștia cu un balaur cu două capete, care jignește membrii PNL.

„N-am mai scris de mult timp, dar astăzi vreau să le transmit prietenilor mei câteva gânduri. Am văzut un partid politic cu doi conducători, USR-PLUS, că un balaur cu două capete, care jignește membrii PNL de câteva zile, prin zeci de voci nervoase, pentru simplul motiv că liberalii nu doresc să-l înlăture din funcția de prim-ministru pe Florin Citu, așa cum cer ei.

L-au luat la ceartă și pe președintele României pentru că nu-i ajută să-l demită pe cel care îi enervează și încurca în realizarea ambițiilor lor. Nici UDMR nu scapă de criticile acestor politicieni nervoși și nici PSD. Cum își permit psd-iștii să nu-i ajute să scape de Citu și apoi să se întoarcă Barna și compania în guvern și să înjure mai departe la PSD.

Toți politicienii sunt de rahat, după părerea lor, mai puțîn cei de la AUR, care au semnat o moțiune de cenzură alături de ei.
Liberalii trebuie să schimbe premierul când vrea Cioloș sau Barna, UDMR și PSD trebuie să acorde tot sprijinul de care sunt capabili pentru a pune în practică dorințele salvatorilor de țara, iar românii trebuie să-i reevalueze pe cei de la AUR, așa cum au făcut-o și progresiștii.

Oare n-ar fi mai simplu să-i reevaluăm noi pe ei, cei de la USR-PLUS? Până atunci le propun să revină la un ton calm și un limbaj civilizat, asta nu doare”, a scris fostul președinte al PNL Alba, Teodor Atanasiu pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea