Ziarul Unirea

Teodor Atanasiu despre contrele din PDL Alba: „Este firesc ca un partid în disoluţie să-şi formeze tabere”

    Deputatul liberal de Alba Teodor Atanasiu a comentat diversele variante de candidaturi oferite de liderii PDL Alba pentru Primăria Sebeş spunând că „este firesc ca un partid în disoluţie să-şi formeze tabere mai mari sau mai mici”. Liderul liberal a prognozat că în preajma alegerilor vom asista la o avalanşă de anunţuri de demisie a unor primari sau viceprimari PDL în funcţie care vor opta să candideze pe listele altor partide. „Imaginea PDL de acum este ca o piatră de moară legată de gâtul primarilor în funcţie iar aceştia caută ca în preajma alegerilor să se debaraseze de această greutate, pentru a ieşi la suprafaţă, pentru câştigarea unui nou mandat”, a estimat Atanasiu. Referitor la situaţia „taberelor PDL” de la Sebeş, Teodor Atanasiu a spus că „asistăm la primul spectacol public al declaraţiilor, pe faţă, a unor candidaţi care renunţă la PDL”. În contra-partidă, deputatul Atanasiu a lansat şi o informaţie de care părea destul de sigur, şi anume că „viitorul viceprimar al Sebeşului va fi liberal”. (N.I.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Comentarii

Alexandru 24 februarie 2012 at 20:10

Cand va retrageti ca un las candidatura la consiliul judetean? Stiti ca o sa va faceti de toata prastia! Veti lupta pana la capat cu onoare sau veti fi las si va fofilati?

mr 24 februarie 2012 at 21:13

Fonfaila, vrabia malai viseaza!

sandu 25 februarie 2012 at 3:58

bun nume FONFAILA ,DUTE SI TE OPEREAZA DE POLIPI.

Aurelian 24 februarie 2012 at 22:27

Vad ca Eutanasiu ii frustrat, il tradeaza poza din ziar, dar si-a indulcit discursul destul de mult. Cat despre dezmembrarea PDL, asta ii visul PeNaL-ilor, asa cum distrugerea capitalismului a fost visul comunistilor(cred ca asta la invatat tatal lui, pe vremurile bune cand era secretar PCR, pe o sectie in Cugir), dar pana la urma, PNL va sucomba, cum a sucombat comunismul.

Plesa 25 februarie 2012 at 0:36

Bai dar nu te mai saturi ? Ai inceput sa enervezi si statuile . Cand nu esti tu il avem pe Teleban.

munteanul 25 februarie 2012 at 10:13

Pt atanasiu,aruncarea de cuvinte care sa sune precum niste cutii de conserve goale reprezinta „lupta cu puterea in teritoriu”; caracteristic pt indivizi care n-au nici un fel de idei de comunicat, doar de contestat…

moni 25 februarie 2012 at 12:57

Citi bani ati luat de la dr. Stanciu pentru a-l achizitiona pe primarul din Spring ? Primarul acela cu multe dosare penale !!! E penibil sa credeti ca o sa candideze de la USL, il termina domnul Hava.

Havela 28 februarie 2012 at 21:53

spre deosebire de tot PDL-ul domnul Atanasiu macar incearca sa faca ceva.. dar unii nu au de unde sa stie..

Comentariile sunt oprite