Rămâi conectat

Ştirea zilei

Teodor Atanasiu: Alianţa România Dreaptă – aceeaşi Mărie PDL cu o altă pălărie pentru deghizare

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

După votul masiv al românilor împotriva PDL la alegerile locale din iunie şi după cel impresionant de la referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, unde peste 7 mili­oane de români s-au pronunţat în acest sens, PDL şi Traian Băsescu au înţeles că vremea legilor portocalii – cele ale bunului plac în ţara lui Fac Ce Vreau – au apus definitiv, iar tot dezas­trul guvernamental pe care l-au lăsat în urma lor va fi puternic amendat, atât din punct de vedere electoral, la alegerile generale din decembrie, cât şi ca posibilitate de supravieţuire pe scena politică viitoare!
Astfel, PDL şi Traian Băsescu au inventat peste noapte o aşa-zisă formaţiune politică de dreapta, falimentara ARD, care înglobează, în afară de PDL, încă vreo două, trei noutăţi-nulităţi politice, expirate încă dinainte de apariţie, crezând că au descoperit soluţia ideală de a se relansa, cu surle şi trâmbiţe! ARD se vrea o nouă stea  de succes pe firmamentul politic, una căreia nu i se poate imputa nimic, ca şi când acum s-a născut şi nu ar avea nicio responsabilitate de decontat, în afară de propriul viitor!
Sunt convins că toate aceste schimbări întreprinse de domnul Traian Băsescu cu doar o lună înainte de alegerile parlamentare nu vor avea nicidecum efectul dorit de acesta şi că USL va câştiga detaşat, ca şi în cazul alegerilor locale şi va intra din nou la guvernare, pentru a continua să aplice măsurile necesare relansarării economiei şi, bineînţeles, să repare nedreptăţile făcute de talentaţii în ale guvernării, Boc-Ungureanu-PDL-ARD!
De fapt, ARD nu se remarcă prin nimic spectaculos: aceeaşi politică de mahala, acelaşi repertoriu de minciuni gonflate până la refuz, care nu mai păcălesc pe nimeni, aceleaşi personaje corupte şi controversate care i-au sfidat pe români şi i-au tratat cu dispreţ. Numele grele ale ARD sunt doar nişte vechi cunoştinţe ale românilor: Emil Boc, cel care a tăiat salariile şi pensiile la comandă, Adriean Videanu, cel care a lăsat în urma sa un adevărat pârjol la Ministerul Economiei,  Mihai Răzvan Ungureanu, cel care a tocat, cu o viteză nemaiauzită, banii publici, pe tot felul de cheltuieli de protocol exagerate şi neserioase. Aceştia sunt cei care au pus România pe butuci pentru a-şi satisface propriile interese şi pentru a-şi alimenta numeroasa clientelă! Ei sunt aceiaşi supuşi ai lui Traian Băsescu!
Camuflajul acesta ieftin este doar aceeaşi Mărie cu o altă pălărie de imagine, cu o nouă denumire, care ar vrea să nu le mai reamintească românilor de PDL, cu alte culori, în speranţa că ar putea să-i scape de dezastrul portocaliu al ultimilor patru ani, dar cu aceiaşi oameni: Blaga, Videanu, Udrea, Anastase, Macovei, asortaţi cu inediţii, dar deja expiraţii: Ungureanu, Neamţu, Papahagi…
ARD nu va avea în niciun caz impactul scontat asupra românilor, deoarece Traian Băsescu nu a luat niciun moment în calcul faptul că românii îndură mult, tolerează o vreme, dar nu uită şi nu iartă niciodată! Românii au înţeles că au fost permanent minţiţi, umiliţi şi sărăciţi de grozăviile deciziilor PDL şi ale lui Traian Băsescu, iar nota de plată va fi pe măsură de data aceasta!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lia Iancu și Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificați la etapa națională olimpiadei de geografie. Alte premii obținute de elevii militari

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lia Iancu și Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificați la etapa națională olimpiadei de geografie. Alte premii obținute de elevii militari Lia Iancu și Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, s-au calificat la etapa națională olimpiadei de geografie. Elevii militari au mai obținut un premiu II la același […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea