Ziarul Unirea

Teodor Atanasiu a votat astăzi pentru a schimba Alba în bine

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Teodor Atanasiu, candidatul USL pentru Senat pe colegiul Cugir-Zlatna-zona Apuseni, a votat în această dimineață la secția de vot amenajată în grădinița nr. 11 de pe strada Vasile Goldiș, însoțit de soția sa Laura și fiica acestora.

Încrezător în votul locuitorilor din județu Alba, parlamentarul a declarat la ieșirea din secția de votare, că a venit la urne cu încrederea că se va face „schimbare până la capăt” şi în urma acestui vot „va fi redată demnitatea românilor”.

ELIT

„Am venit ca să facem schimbarea până la capăt, am venit ca să redăm demnitatea românilor în urma votului de astăzi. După alegerile de astăzi o să avem în sfârşit o majoritate parlamentară confirmată prin votul cetăţenilor care să instaleze un guvern credibil în România şi putem să începem adevărata reformă a statului român” a spus Teodor Atanasiu.

Întrebat ce se va întâmpla în judeţul Alba după alegerile de astăzi, Teodor Atanasiu a răspuns că şi în Alba „schimbarea se va produce” şi va fi „un vot împotriva a ceea ce li s-a întâmplat rău românilor în ultimii trei ani şi jumătate”.

„Eu cred că Alba va deveni şi ea ca şi celelalte judeţe ale ţării un judeţ în care schimbarea se va produce. Va fi şi în Alba un vot împotriva a ceea ce li s-a întâmplat rău românilor în ultimii trei ani şi jumătate. Cred că şi cetăţenii din Alba, la fel ca toţi ceilalţi cetăţeni români, vor arăta asta la vot astăzi” a mai spus Atanasiu.

Preşedintele PNL Alba a vorbit şi de instalarea Guvernului spunând că din păcate aceasta depinde de „locatarul de la Cotroceni”.

„Instalarea Guvernului din păcate pentru noi mai depinde şi de locatarul de la Cotroceni. Eu sunt convins că vom avea Guvern USL, nu pot să vă spun când pentru că e în funcţie de ce face domnul de acolo. Dacă o să respecte principiile democraţiei o să avem un Guvern foarte curând, dacă nu le respectă probabil ne vom lungi o lună, o lună şi jumătate” a mai spus Atanasiu.

Preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, candidează din partea Uniunii Social Liberale pentru un mandat de senator în Colegiul nr. 1 din judeţul Alba. Colegiul senatorial este format din colegiile 1,3 şi 5 de la Camera Deputaţilor şi are aproape 195.000 de alegători.

 

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Proiect ambiţios al candidatului PNL Cristian Oniciu: Turismul – un angajament pentru Ciuruleasa (P)

Aşezarea geografică a comunei Ciuruleasa ne oferă o şansă în plus pentru dezvoltare, în special pentru ceea înseamnă partea de… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

11 Comentarii

AL-JAZZIRA 9 decembrie 2012 at 11:39

Ce-o sa le redai tu la romani,uai de capul meu,numai demnitate,nu se poate numii.Apropo,ai nevasta tinerica,esti ca bunicu,cu 2 nepoate.A citea nevasta,parca a patra?Esti baiat!Pai tu,nu ai fost in stare,sa-ti conduci familiile tale,cum sa pui umarul,la condus o tara?Atanasiule,ai uitat cind bateai manualele(carti)de joc,prin birouri la U.M.C.CUGIR demult,demult si erai platit,sa-ti pui creierul la contributie,sa creezi.E drept,il puneai la lucru,ca doar si sa joci carti,este un lucru greu,nu se pricepe oricine.Bravo,de oameni dinastia ca tine,are nevoie ROMANIA,poate asa disparem draku,mai reoede de pe harta lumii!

km0 9 decembrie 2012 at 12:19

se vede disperarea ARD si PDL in comentariul tau!
Trist!

don simon 9 decembrie 2012 at 11:54

Bogdan Presecan putina atentie la redactare:) Fiica acestora se scrie cu doi i :))

Besnik 9 decembrie 2012 at 12:24

Romania are nevoie de unitate, de un guvern liber si unit care sa conduca tara. Ne-am saturat de aproape un deceniu de un presedinte care in ultimii 3 ani ne-a tras tot mai in jos. Schimbarea trebuie sa se produca, vrem mai bine ! vrem un USL puternic !

Status Quo 9 decembrie 2012 at 12:26

Declaratie talmeș-balmeș!

De 20 de ani ”ne tot schimbam soarta” la fiecare rand de alegeri.

Nu ne-am maturizat (dpdv politic) si asta o sa ne coste.

arthur 9 decembrie 2012 at 12:36

Vrem sa o ducem mai bine….si sa speram ca vom reusi!

un cugirean 9 decembrie 2012 at 15:28

atanasiu asta nu a facut nimic bun pentru cugir ,si nici nu o sa faca… jos usl jos comunistii….

Sorin 9 decembrie 2012 at 18:09

Nu am sa uit niciodata cand a venit asazisul „cinstit”, domn Atanasiu la deschiderea anului scolar in liceul din zlatna in urma cu cativa ani, indemnandu-ne sa le spunem parintilor sa voteze PNL, la alegerile care aveau loc atunci! Demnitate, onoare, cinste, astea sunt niste cuvinte care au aparut in vocabularul aceastui domn doar dintr-o intamplare si sigur nu stie ce semnifica fiecare in parte! Nu demult era considerat de toti cel mai mare hot si cel mai mare raufacator pt Alba, iar acum este singura solutie? Nu pot sa inteleg asa ceva! Parerea mea sincera e ca, daca am ajuns ca un astfel de om sa ne reprezinte, apoi chiar am ajuns rau…Cu parere de rau dar a facut destule si ne-am lamurit cu toate solutiile astea! Unul mai rau ca altul! Si inca ceva, de cand a ajuns USL la guvernare am avut numai „beneficii”: inflatia a luat-o razna, moneda europeana la fel, ratele la banci implicit mai mari, iar de carburanti sa nu mai vorbim…MARE PACAT…

NIK 9 decembrie 2012 at 18:15

AR fi bine ca schimbarea sa mearga pina la capat ,adica sa dispari si tu din politica pentru todeauna ..sasa nu ai facut nimic pentru colegiul cel reprezinti.

nicoleta 9 decembrie 2012 at 18:34

Cand spui Teodor Atanasiu spui schimbare!!!! Hai USL!!

Ioan B 9 decembrie 2012 at 18:44

!!! BAFTA !!!

Comentariile sunt oprite