Rămâi conectat

Politică Administrație

Teodor Atanasiu a votat astăzi pentru a schimba Alba în bine

Bogdan Presecan

Publicat

în

Teodor Atanasiu, candidatul USL pentru Senat pe colegiul Cugir-Zlatna-zona Apuseni, a votat în această dimineață la secția de vot amenajată în grădinița nr. 11 de pe strada Vasile Goldiș, însoțit de soția sa Laura și fiica acestora.

Încrezător în votul locuitorilor din județu Alba, parlamentarul a declarat la ieșirea din secția de votare, că a venit la urne cu încrederea că se va face „schimbare până la capăt” şi în urma acestui vot „va fi redată demnitatea românilor”.

„Am venit ca să facem schimbarea până la capăt, am venit ca să redăm demnitatea românilor în urma votului de astăzi. După alegerile de astăzi o să avem în sfârşit o majoritate parlamentară confirmată prin votul cetăţenilor care să instaleze un guvern credibil în România şi putem să începem adevărata reformă a statului român” a spus Teodor Atanasiu.

Întrebat ce se va întâmpla în judeţul Alba după alegerile de astăzi, Teodor Atanasiu a răspuns că şi în Alba „schimbarea se va produce” şi va fi „un vot împotriva a ceea ce li s-a întâmplat rău românilor în ultimii trei ani şi jumătate”.

„Eu cred că Alba va deveni şi ea ca şi celelalte judeţe ale ţării un judeţ în care schimbarea se va produce. Va fi şi în Alba un vot împotriva a ceea ce li s-a întâmplat rău românilor în ultimii trei ani şi jumătate. Cred că şi cetăţenii din Alba, la fel ca toţi ceilalţi cetăţeni români, vor arăta asta la vot astăzi” a mai spus Atanasiu.

Preşedintele PNL Alba a vorbit şi de instalarea Guvernului spunând că din păcate aceasta depinde de „locatarul de la Cotroceni”.

„Instalarea Guvernului din păcate pentru noi mai depinde şi de locatarul de la Cotroceni. Eu sunt convins că vom avea Guvern USL, nu pot să vă spun când pentru că e în funcţie de ce face domnul de acolo. Dacă o să respecte principiile democraţiei o să avem un Guvern foarte curând, dacă nu le respectă probabil ne vom lungi o lună, o lună şi jumătate” a mai spus Atanasiu.

Preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, candidează din partea Uniunii Social Liberale pentru un mandat de senator în Colegiul nr. 1 din judeţul Alba. Colegiul senatorial este format din colegiile 1,3 şi 5 de la Camera Deputaţilor şi are aproape 195.000 de alegători.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea