Rămâi conectat

Ştirea zilei

Teodor Atanasiu a fost propus OFICIAL de PNL pentru Ministerul Economiei. Care sunt aşteptările lui Crin Antonescu

Dragoş Suciu

Publicat

în

Liderul PNL Crin Antonescu i-a trasat deja sarcini lui Teodor Atanasiu, propus sa ocupe postul de ministru al Economiei in locul lui Andrei Gerea.

„Aştept da la Teodor Atanasiu să atace marile probleme ce ţin de privatizări, de perspectiva reindustrializării României, să construiască împreuna cu colegii si premierul formule rapide şi eficiente pentru soluţii la marile dosare, între care Roşia Montană”, a declarat liderul PNL, după BPN al partidului.

La rândul sau, Atanasiu a declarat că, într-o ţară precum România, care trebuie sa recupereze decalaje majore, „politicile publice nu pot fi decât liberale în Economie”.

„Va trebui sa aplic aceste politici pentru reindustrializarea României cu o rigoare mai mare pentru privatizare şi atragere de capital. Pentru că tot aici e şi partea de Comerţ, principala preocupare va fi asigurarea unei concurenţe reale şi acerbă pe piaţă, şi atunci vom avea si servicii bune, şi produse de calitate, şi preturi competitive”, a declarat Teodor Atanasiu.

La ora propunerii lui Atanasiu, liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu a susţinut o conferinţă de presă şi a rămas plăcut surprins de faptul că Alba are din nou un ministru în funcţie „Este un aspect extrem de pozitiv şi favorabil pentru judeţ. Mă bucur că avem mai mulţi miniştri din Ardeal decât în alte guvernări. Bravo lor”, a fost reacţia deputatului Dîrzu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul Este Joia Mare a catolicior, o zi cu mare însemnătate, care reprezintă pentru creştini şi Ultima Cină a Domnului Iisus Hristos. În toate catedralele catolice se petrece un moment important, în această seară: spălatul picioarelor. Preoţii reproduc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea