Telefoanele mobile performante – magnet pentru infractori. Două aparate au fost furate în Alba Iulia, după ce hoții au profitat de neatenția proprietarilor

Două persoane din Alba Iulia și-au recuperat telefoanele mobile, zilele trecute, după ce hoții, care au profitat de neatenția lor, au fost identificați. Faptele au fost comise cu îndrăzneală, ”ziua în amiaza mare”, însă infractorii au fost prinși de polițiști, iar acum sunt cercetați pentru furt.

Despre primul caz Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, vineri după-amiază, de către angajata unui cabinet stomatologic, cu privire la faptul că în intervalul orar 13.30-14.00, i-a fost sustras telefonul mobil, în valoare de 1.700 de lei, pe care-l lăsase în recepția cabinetului. În urma cercetărilor efectuate a fost identificat A.S., un bărbat în vârstă de 42 de ani, din oraș, ca persoana bănuită de comiterea furtului, polițiștii reușind și recuperarea telefonului sustras, acesta fiind restituit păgubitei.

ELIT

În aceeași zi, polițiștii de investigații criminale din Alba Iulia l-au identificat pe N.I., de 38 de ani, din municipiu ca fiind persoana bănuită de comiterea furtului unui telefon mobil. S-a stabilit că acesta, în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Titulescu, a sustras din buzunarul unui bărbat un telefon mobil în valoare de 2.200 lei. În cadrul activităților de cercetare desfășurate, polițiștii au reușit să recupereze prejudiciul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...