Rămâi conectat

Curier Județean

Teiuş, Stremţ şi Berghin s-au alăturat A.I.D.A. – Transport Local

Unirea Ziarul

Publicat

în

Teiuş, Stremţ şi Berghin s-au alăturat A.I.D.A. – Transport Local

Pentru a oferi locuitorilor lor, navetiști permanenți sau doar ocazionali, un serviciu de transport public sigur și confortabil, orașul Teiuș și comunele Stremț și Berghin au aderat la Asociația Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia (A.I.D.A.) – Transport Local, potrivit unor hotărâri adoptate de către consiliile locale respective.

În consecinţă, traseele Alba Iulia – Stremț – Valea Mănăstirii, Teiuș – Stremț – Geomal și Alba Iulia – Henig au fost scoase, la solicitarea administrațiilor locale respective, din programul de transport județean în vederea includerii în Programul de Transport din cadrul Asociației Intercomunitare de Dezvoltare Alba Iulia – Transport Local.

Citește și: Transport GRATUIT pentru pensionarii din comuna Sântimbru pe mai multe rute ale companiei de transport local STP Alba, din județ

La cererea celor trei administrații locale, consilierii județeni din Alba au aprobat, săptămâna trecută, într-o ședință extraordinară, eliminarea din programul de transport a celor trei trasee menţionate.

Locuitorii din aceste unități administrativ-teritoriale au astfel garanția că au cu ce să se deplaseze la Alba Iulia atunci când vine vorba de transportul public de persoane.

Din Asociaţia Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia – Transport Local fac parte acum municipiul Alba Iulia, orașul Teiuș şi comunele Ciugud, Sântimbru, Mihalţ, Ighiu, Cricău, Galda de Jos, Teiuș, Stremț, Berghin şi Întregalde.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vouchere sociale 2024: Suplimentarea bugetului pentru tranșa din luna august

Bera Larisa

Publicat

în

Vouchere sociale 2024: Suplimentarea bugetului pentru tranșa din luna august În ședința de guvern din 18 iulie, guvernul României a aprobat o nouă hotărâre pentru suplimentarea bugetului destinat sprijinului persoanelor defavorizate. În cadrul ședinței, s-a dezbătut tema alocării de fonduri suplimentare din Fondul de rezervă bugetară pentru Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. Decizia are ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea