Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Teiuş: Locul III pentru Clubul Top Dance 2007 la Campionatul Naţional de Dans Sportiv

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

      În acest sfârşit de săptămână (2-4 martie 2012), Sibiul a găzduit aproape două mii de dansatori pentru Campionatul Naţional de Dans Sportiv, desfăşurat la Sala Sporturilor „Transilvania”. Cei mai talentaţi dansatori din România au concurat în paşi de vals, tango, slow-fox şi quicstep, dar şi pe ritmuri latino americane precum: samba, cha-cha, rumba şi passo-doble. Acest Campionat Naţional de Dans Sportiv a fost o competitie ,,etalon”, fiind concursul care a desemnat reprezentanţii României la campionatele mondiale şi europene din 2012. Amfitrionii acestor dansuri sunt sportivi ce se încadrează între vârstele de 4 respectiv 45 de ani. Juriul Campionatului Naţional de Dans Sportiv a avut în componenţă 14 arbitrii internaţionali din ţări precum: Danemarca, Portugalia, Slovenia, Spania, Germania, Estonia, Bulgaria, Rusia, Cehia, Ucraina, Letonia, Italia,  Ungaria şi Olanda. Misiunea acestora a fost de a stabili cele mai puternice perechi de dansatori din ţară, care vor reprezenta apoi România la Campionatul European şi cel Mondial.
Sportivi ai Clubului Top Dance 2007, Teiuş au participat sâmbătă 3 martie 2012 la Campionatul Naţional de Dans al României desfăşurat la Sibiu, ocazie cu care dansatorii Ioana Lupean şi Emanuel Adrian Man din Teiuş au obţinut Locul III la categoria Precompetiţional, rezultat al îndrumării şi muncii depuse de antrenorul Alin Roşa.  (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea