Rămâi conectat

Societate

Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian” în spectacol extraordinar la Blaj

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După cum promiteam în momentul prezentării reportajului despre manifestările dedicate împlinirii a 150 de ani de la înfiinţarea Asociaţiunii ASTRA, revin acum asupra unui eveniment deosebit de atractiv şi de o înaltă ţinută, inclus în programul dedicat asociaţiunii, care a oferit blăjenilor un buchet divers de emoţii estetice. Este vorba despre spectacolul extraordinar „Muzica încă, iar şi iar…”, susţinut de Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian”, din Bucureşti, respectiv de binecunoscuta soprană Daniela Vlădescu, avându-l ca partener pe tânărul şi talentatul tenor Ciprian Done, ambii secondaţi de cvartetul „Bella musica”. Greu de „povestit” un astfel de spectacol pentru cei ce nu au fost prezenţi în sală. Atât doamna Vlădescu, cât şi tânărul Done s-au prezentat ca în faţa unui public exigent şi cunoscător, deci utilizându-şi tot arsenalul artistic cu care au fost înzestraţi, dar pe mine unul m-au impresionat mai cu seamă cele patru artiste componente ale cvartetului „Bella musica”, cu atât mai mult cu cât a fost prima dată când le-am văzut pe scenă şi m-am bucurat de măiestria lor interpretativă: Geanina Meragu- vioara I, Mirela Dranga- vioara II, Claudia Carapancea- violă şi Olivia Beiu- violoncel.
De menţionat faptul că spectacolul a fost folosit de scriitorul şi jurnalistul blăjean Ion Moldovan, pentru a prezenta publicului două volume ce-i poartă semnătura: „Daniela Vlădescu- Îngerul de pe umărul meu” şi „Veta Biriş- Cântecul vieţii mele”, ambele însoţite de CD-uri ale celor două inegalabile doamne ale scenei româneşti. (I.H.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile Mare e grădina… alegerilor. Dacă nu luăm în seamă acei lăudătorilor plătiți, ar trebui să lăsăm pentru o dată ulterioară enumerarea efectelor negative sau pozitive ale unei alianțe, mai ales în perioada pre-electorală. Oricum, efectele unor astfel de alianțe pot fi și puțin benefice, de natură să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea