Rămâi conectat

Curier Județean

Țeapă cu bijuterii din aur fals la Sebeș. Cum l-au convins doi vâlceni pe un bărbat din Șpring să le dea 1.100 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Țeapă cu bijuterii din aur fals la Sebeș. Cum l-au convins doi vâlceni pe un bărbat din Șpring să le dea 1.100 de lei

La data de 19 aprilie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au identificat doi bărbați din județul Vâlcea, de 34 de ani, din comuna Vlădești și 42 de ani, din municipiul Râmnicu – Vâlcea, ca persoane bănuite de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

Se pare că, la data de 13 iulie 2021, în timp ce se aflau pe raza municipiului Sebeș, ar fi abordat, sub pretextul că ar fi rămas fără benzină și au nevoie de bani, un bărbat, de 75 de ani, din comuna Șpring, căruia i-ar fi vândut bijuterii, despre care ar fi pretins că sunt din aur.

Bărbatul le-ar fi plătit suma de 1.100 de lei, iar ulterior și-a dat seama că bijuteriile sunt confecționate dintr-un metal comun de culoare galbenă.

Față de cei doi bărbați cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea