Rămâi conectat

Actualitate

Taximetrist din Alba Iulia agresat de un client

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un taximetrist din Alba Iulia i-a anunțat pe polițiști, luni noaptea, că în timp ce se afla într-o parcare de pe strada Gheorghe Şincai din municipiu,  i-a fost spart geamul portierei autovehiculului şi a fost lovit de către un client care a refuzat să plătească contravaloarea cursei.

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, la scurt timp de la sesizare a fost identificat principalul suspect de comiterea faptelor, G.N.A., de 26 de ani, din Alba Iulia, faţă de care au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire şi distrugere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

„Cutia neagră” obligatorie pentru orice mașină nouă începând din iulie. Ce este și la ce va folosi

Bogdan Ilea

Publicat

în

„Cutia neagră” obligatorie pentru orice mașină nouă începând din iulie. Ce este și la ce va folosi Autoritățile europene au implementat instalarea obligatorie a „cutiei negre” pentru toate mașinile noi, începând din vara acestui an, mai exact luna iulie. Comisia Europeană a decis să introducă un nou tip de dispozitiv pentru a facilita analiza modului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea