Rămâi conectat

Actualitate

TÂRG de PRODUSE TRADIŢIONALE şi OBICEIURI de CRĂCIUN la ALBA MALL

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

        Aşa cum ne-a obişnuit deja de anii trecuţi, Alba Mall  organizează şi în acest an un târg special care promovează obiceiurile şi tradiţiile culinare specifice Sărbătorilor de Crăciun. Vizitatorii,care se speră a fi cât mai mulţi, se vor putea delecta cu preparatele tradiţionale din carne de porc, brânzeturi, pâine rumenă coaptă pe vatră, turtă dulce, miere ecologică, sucuri naturale din fructe şi legume.

Citește și: Obiceiuri, tradiții și superstiții de Crăciun: Ce nu e bine să faci în data de 25 decembrie

Aşadar, gustul inconfundabil al bunătăţilor de pe masa de Crăciun, colindele care anunţă Naşterea Domnului şi atmosfera de sărbătoare vă aşteaptă în acest sfârşit de săptămână  la Alba Mall. Asociaţia Alba-Afroda şi Asociaţia Producătorilor de Produse Tradiţionale şi Ecologice Alba Transilvania vă aduc  atmosfera Crăciunului, împreuna cu concursul deosebit al producătorilor de produse certificate ecologic sau tradiţional şi al grupurilor folclorice din comunele Roşia de Secaş, Sâncel şi Ciugud. Dar iată care este programul târgului :Vineri, 9 decembrie, 12:00- 20:00, Piaţeta Centrală Alba Mall; Sâmbătă, 10 decembrie, 12:00- 20:00, Piaţeta Centrală Alba Mall; Duminică, 11 decembrie, 12:00- 20:00, Piaţeta Centrală Alba Mall.
Duminică, începând cu ora 17:00, toţi cei prezenţi vor avea parte de un concert de colinde şi dansuri populare susţinut de  grupurile folclorice ROŞIA DE SECAŞ, CIUGUD şi SÂNCEL.

Alexandra MATEŞ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea