Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Târg de jucării, în 6 februarie, la Alba Mall. Copiii vând și cumpără în sistemul ”kid to kid”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Centrul comercial Alba Mall organizează în 6 februarie un târg de jucării în care copiii vor avea ocazia să facă schimb de obiecte sau să le vândă cu prețul dorit.   

gradinita Scoala Altfel08”Sunt primiți toți micii comercianți care au consimțit că jucăria lor s-a învechit și ca e timpul să fie înlocuită cu alta mai interesantă, dar nu neapărat mai scumpa. De la prințese elegante, până la cărți sau hăinuțe pentru păpuși, orice poate fi tranzacționat sau schimbat, in functie de cat de bine “au luptat” sau la cate “baluri” au participat personajele de care simți și știi ca te poti lipsi”, transmit reprezentanții Alba Mall.

Cu toții observam semnele care ne arata ca unele jucarii nu mai sunt interesante sau educative,  tranformand camera copilului intr-un depozit de lucruri imprastiate la intamplare.

“Targul de jucarii” este cel mai bun motiv pentru a face un inventar, dar mai ales pentru a scapa in modul cel mai putin dramatic de ce e vechi, facand loc noilor favoriti.

Sistemul de actiune este unul simplu, kid to kid, fiecare copil primeste un post de vanzator impreuna cu un insotitor, isi prezinta oferta completand eticheta “cumpara-mi jucaria” si poate negocia sau schimba dupa pofta inimii. Desigur, profitul poate fi pastrat sau reinvestit, in functie de ce au altii de oferit. E bine de stiut ca nu sunt acceptate decat obiecte apartinand copiilor, iar posturile de vanzare sunt limitate, fiind oferite dupa regula “primul venit-primul servit”. Bursa jucariilor se deschide pe 6 februarie, la ora 17.

Pe tot parcursul targului pentru cei mici nu lipsesc surprizele. Inscrierile se fac pe facebook.com/AlbaMall. (D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI Pensiunea Negrea din Ighiu a găzduit zilele trecute Conferința Județeană a Filialei „Avram Iancu” Alba a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne, printre punctele aflate pe ordinea de zi numărându-se alegerea noii conduceri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea