Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tânărul din județul Sibiu care a furat un cal dintr-un grajd din Fărău, REȚINUT de polițiști. Va fi prezentat în fața procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tânărul din județul Sibiu care a furat un cal dintr-un grajd din Fărău, REȚINUT de polițiști. Va fi prezentat în fața procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale

Polițiștii din Fărău l-au reținut pe tânărul din județul Sibiu, care a furat un cal din grajdul unui cetățean din comună. Tânărul va fi prezentat în fața procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 19 noiembrie 2019, polițiștii Postului de Poliție Fărău au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 18 ani, din comuna Bazna, județul Sibiu, care este cercetat pentru furt calificat după ce s-a dovedit că a furat un cal, în valoare de 7.000 de lei, din grajdul unui cetățean din comună.

În cursul zilei de azi, 20 noiembrie, bărbatul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

 Informații de backgound:

La data de 18 noiembrie 2019, polițiștii Postului de Poliție Fărău au fost sesizați de către un cetățean din comună, cu privire la faptul că, în noaptea precedentă, i-a dispărut, din grajd, un cal în valoare de 7.000 de lei.

 În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit să-l identifice pe un tânăr de 18 ani, din comuna Bazna, județul Sibiu, ca și persoană bănuită de săvârșirea furtului. În urmă cu câțiva ani, tânărul lucrase în comuna Fărău și cunoștea faptul că păgubitul are cai de valoare.

 După ce a furat animalul, tânărul l-a dus în comuna Adămuș, județul Mureș unde a încercat să-l vândă unui bărbat.

 Animalul a fost recuperat și restituit păgubitului, iar față de tânărul bănuit de furt a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat pentru furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea