Tânărul care a provocat incendiul din cartierul Lumea Nouă din Alba Iulia, arestat pentru 30 de zile

Tânărul de 26 de ani, suspectat de provocarea, în mod intenţionat, incendiului de pe strada Eleşteului din municipiul Alba Iulia a fost arestat pentru 30 de zile.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Incendiu la acoperișul unei case din cartierul “Lumea nouă” din Alba Iulia

incendiu Tiganime Alba Iulia (3)Potrivit IPJ Alba, “bărbatul a fost prezentat, ieri, 05 noiembrie, Judecătoriei Alba Iulia care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioada de 30 de zile, fapt pentru care a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Alba. Acesta este cercetat pentru comiterea infracţiunii de distrugere.

 

Informaţii de background:

La data de 04.11.2015, ora 09.42, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Eleşteului, din Alba Iulia, a izbucnit un incendiu.

 

La faţa locului au intervenit echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Alba care au stins incendiul, iar echipa de cercetare deplasata la fata locului a constatat faptul ca incendiul a fost provocat în mod intenţionat de un tânăr de 26 de ani. În urma incendiului nu au fost victime omeneşti, iar valoarea prejudiciului cauzat a fost estimat la 1.500 lei.

 

Ca urmare a verificărilor efectuate s-a stabilit că tânărul a aprins intenţionat focul, în podul locuinţei sale, foc care s-a extins la acoperişul vecin. Ulterior, tânărul a fugit de la locul faptei, fiind ulterior depistat de către organele de poliţie.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...