Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tânără din Sebeș șantajată cu secrete compromițătoare! Autorul, reținut de polițiști în urma unui flagrant

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O tânără de 19 ani din Sebeş a sesizat vineri Poliţia municipiului Sebeş cu privire la faptul că un bărbat din oraș îi cere suma de 400 lei, ameninţând-o că în caz contrar va divulga unele fapte compromiţătoare pentru ea.

santajPotrivit IPJ Alba, “pentru documentarea activităţii infracţionale poliţiştii au organizat un flagrant în urma căruia C.A.M. de 31 de ani, din municipiul Sebeş, a fost prins imediat după primirea sumei de 400 lei de la persoana vătămată. În cadrul cercetărilor s-a stabilit că bărbatul este cunoscut cu antecedente penale.

Faţă de C.A.M. cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de „şantaj”, prevăzută de art. 207 alin. (2) şi (3) din C.pen. cu aplic.art. 41 al. (1) C.pen., poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 ore şi l-au depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Alba, urmând ca în cursul zilei de azi, 06.12.2014, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.”

UPDATE: IPJ Alba a anunțat sâmbătă, la ora 18.30, că față de bărbatul cercetat pentru șantaj procurorii au dispus măsura controlului judiciar.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea