Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăra din Sebeş, dată dispărută, s-a întors acasă. A fost plecată cu iubitul ei, la Sibiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

KOVACS IZABELA-CRINA 13-03-2000Minora în vârstă de 14 ani,  dispărută de acasă de luni seara, s-a întors miercuri, acasă. Familia a anunţat poliţiştii cu privire la acest fapt. Fata a fost plecată la Sibiu, cu prietenul său din Sebeş.

Poliţia Municipiului Sebeş a fost anunţată miercuri, 25 februarie 2015, de către mama minorei K.I.C., dispărută de la domiciliul său din seara zilei de 23.02.2015, cu privire la faptul că aceasta s-a întors acasă.

Minora era dată în urmărire la nivel naţional, întrucât în seara zilei de 23 februarie a.c., profitând de neatenţia familiei sale, a fugit de la domiciliu.

Se pare că, în perioada în care a fost plecată, minora s-a aflat împreună cu prietenul său, un tânăr în vârstă de 18 ani, din Sebeş, în municipiul Sibiu. În această perioadă nu a fost victima vreunei infracţiuni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: „Săptămâna altfel” desfășurată la expoziția feroviară din Teiuș. Zâmbete și bucurie pentru elevii școlii „Mihai Eminescu” plimbați prin lumea trenurilor

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: „Săptămâna altfel” desfășurată la expoziția feroviară din Teiuș. Zâmbete și bucurie pentru elevii școlii „Mihai Eminescu” plimbați prin lumea trenurilor De „săptămâna altfel”, o parte dintre elevii școlii „Mihai Eminescu” din Alba Iulia s-au bucurat de o vizită la expoziția feroviară din Teiuș. O parte dintre elevii care învață la Școala Gimazială „Mihai Eminescu” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea