Rămâi conectat

Actualitate

Tânără din Ighiu, în arest, pentru fraudă – și-a însușit peste 30.000 de lei din credite cu acte false

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O femeie în vârstă de 27 de ani, din comuna Ighiu, a intrat în vizorul Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Alba pentru comiterea infracțiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi delapidare.

În urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au stabilit că în perioada ianuarie – martie 2013,  în calitate de colaborator al unei societăţi de credit, a încheiat 27 de contracte de credit în numele a 27 persoane fizice de pe raza comunei Ighiu şi a municipiului Alba Iulia, folosind adeverinţe de salariu false, iar sumele de bani aferente creditelor le-a folosit in scopuri personale.

În acelaşi timp, cu ocazia încheierii şi derulării acestor contracte, i-a indus si menţinut în eroare pe reprezentanţii legali ai societăţii de credit, însușindu-și, în scop personal, ratele aferente creditelor acordate.

Prin faptele sale tânăra a creat un prejudiciu de 30.946 lei, care până în prezent nu a fost recuperat.

La data de 3 aprilie, faţă de învinuită, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea