Rămâi conectat

Curier Județean

Tânără de 28 de ani, din Alba, amenințată cu MOARTEA de fostul concubin de 50 de ani: Bărbatul s-a ales cu ordin de protecție și dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tânără de 28 de ani, din Alba, amenințată cu MOARTEA de fostul concubin de 50 de ani: Bărbatul s-a ales cu ordin de protecție și dosar penal

O tânără de 28 de ani din Alba a fost amenințată cu moartea de fostul concubin. Pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu și i s-a întocmit dosar penal.

Citește și: Apela la mila oamenilor apoi pleca cu o dubiță acasă: „Cerșetorul cu mașină” amendat de către polițiști

La data de 3 aprilie 2024, în jurul orei 05.00, polițiștii Postului de Poliție Sântimbru au fost sesizați de către o femeie de 28 de ani, cu privire la faptul că a fost agresată de fostul concubin.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în noaptea de 02/03 aprilie 2024, în timp ce femeia se afla într-o locuință din localitatea Coșlariu, comuna Sântimbru, ar fi fost vizitată de fostul său concubin, un bărbat de 50 de ani, din comuna Mihalț, care ar fi amenințat-o cu moartea, în cazul în care nu va reveni la fosta sa locuință.

Față de bărbat, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, prin care i-a fost interzis să se apropie de fosta sa parteneră și a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea