Tânăr pus pe scandal reținut de polițiștii din Cugir – A intrat peste o familie din oraș distrugând ușa și amenințând cu moartea

Poliţiştii din Cugir l-au reţinut pe un bărbat de oraş care a provocat scandal la un local public, a ameninţat mai mulţi cetăţeni din oraş, a distrus uşa unui imobil şi pătruns, fără drept, într-o locuinţă.

La data de 4 martie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din Cugir au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă un tânăr de 24 de ani, din Cugir, care este cercetat pentru mai multe fapte de distrugere, amenințare, violare de domiciliu şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Se pare că, în seara zilei de 28 februarie, bărbatul ar fi distrus ușa locuinţei unei familii din Cugir, ar fi pătruns în interiorul locuinţei şi ar fi ameninţat, cu moartea, două persoane.

În data de 1 martie, în jurul orei 18.00, tânărul ar fi provocat un scandal într-un local public din oraş, amenințându-i pe cei prezenţi şi tulburând liniştea publică.

Urmează ca în cursul zilei de azi, 5 martie, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

spetsnaz 6 martie 2018 at 5:30

Sper sa vina ziua,cand asemenea excremente=suboameni,vor fi pedepsite pe loc,gen TEXAS. Ai intrat pe proprietate privata sau scandal,in loc public=GLONTTT !!! S-ar mai rarii,din dejectiile subumane !!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...