Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr din Sebeș prins în flagrant de către polițiști: Hoțul a intrat într-o locuință de unde a furat un telefon

Adela Spătar

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr din Sebeșîn vârstă de 29 de ani, a fost identificat de către polițiști după ce a furat din interiorul unei locuințe un telefon mobil în valoare de 2.000 de lei.

Polițiștii din Sebeș l-au identificat pe un tânăr din municipiu ca și bănuit de furtul unui telefon mobil. Acesta ar fi profitat de faptul că geamul unei locuințe a fost lăsat deschis. Ulterior a vândut telefonul. Polițiștii l-au recuperat și l-au restituit păgubitului. 

La data de 27 august 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliței Municipiului Sebeș l-au identificat pe un tânăr de 29 de ani, din municipiu, ca persoană bănuită de săvârșirea unui furt, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată la data de 26 august 2019.

Se pare că, în seara zilei de 26 august 2019, tânărul ar fi profitat de faptul că geamul unei locuințe de pe strada Mihail Kogălniceanu din Sebeș a fost lăsat deschis, ar fi pătruns în interior și, de pe masa din bucătărie, ar fi sustras un telefon mobil, în valoare de 2.000 de lei.

Ulterior, tânărul ar fi vândut telefonul, unei persoane din Sebeș, de la care polițiști au reușit să-l recupereze.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10-12 mai: Târgul de cArte Alba Transilvania la Alba Iulia: Lansări de carte, concerte, recitaluri și conferințe pe esplanada Muzeului Național al Unirii

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Târgul de cArte Alba Transilvania la Alba Iulia: Lansări de carte, concerte, recitaluri și conferințe pe esplanada Muzeului Național al Unirii Alba Iulia se pregătește pentru cea de-a XV-a ediție a Târgului de carte Alba Transilvania care va avea loc în data de 10-12 mai, pe esplanada Muzeului Național al Unirii.  Trei zile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea