Tânăr din Sebeș, cercetat pentru furt calificat. A fost prins în flagrant în timp ce sustrăgea bunuri dintr-o societate comercială

Paul Voicu - Primar 2020

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeș l-au prins în flagrant pe un tânăr care a comis un furt dintr-o societate comercială din Sebeș.

La data de 07 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş l-au identificat pe un tânăr de 34 de ani, din Cugir, ca persoană bănuită de comiterea unui furt dintr-o societate comercială, faptă sesizată în aceeaşi zi.

ELIT

Se are că, în ziua de 07 februarie, in jurul orelor 15.25,  în timp ce se afla în incinta unei societăţi comerciale din Sebeş, tânărul ar fi sustras bunuri în valoare de 63,90 lei, fiind surprins de către personalul societăţii.

Faţă de N.C., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, prejudiciul fiind recuperat in totalitate si predat societăţii comerciale.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Codru 8 februarie 2018 at 14:57

Ar trebui facuta o diferenta. Mai înainte de publicare in media o mica verificare; nu este bolnav, are loc de munca, are ce mânca…etc Este om pana la urma!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...