Tânăr din Roșia Montană reținut de Poliție după ce a jefuit un pensionar în piața agroalimentară din Abrud

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Joi, 8 noiembrie, la ora 11.00, Poliţia Orașului Abrud a fost sesizată de către un bărbat de 55 de ani din Abrud cu privire la faptul că, A.R. din localitatea Blejani, județul Hunedoara  a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie într-un spațiu sanitar de pe raza pieței Agroalimentare din Abrud.

Echipa deplastă la fața locului, din primele cercetări a constat că victima, un bărbat de 79 de ani, a fost urmărită prin piață și apoi prin violență într-un spațiu sanitar a fost deposedată de suma de 3.000 lei pe care o avea in buzunarul hainei, agresorul fugind apoi cu un autoturism spre localitatea Roșia Montană.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În urma măsurilor întreprinse de poliţiştii din cadrul Poliţiei orașului Abrud, la scurt timp a fost identificat și prins principalul suspect de comiterea infracţiunii de tâlhărie, acesta fiind Vasile D.M. de 23 de ani, din localitatea Roșia Montană, județul Alba.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă iar în data de 09.11.2012, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

UPDATE: Vasile D.M. de 23 de ani, din localitatea Roșia Montană, județul Alba, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, în cursul zilei de ieri, 09.11.2012, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de arestare preventivă, care şi-a însuşit propunerea, iar în urma sesizării Judecătoriei Cîmpeni, aceasta a emis mandat de arestare preventivă, pentru 29 de zile.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Must de Jidvei