Tânăr din Hunedoara, reținut de polițiștii din Abdrud, după ce ar fi lovit un alt bărbat la un eveniment privat din oraș

Poliţiştii din Abrud l-au reţinut pe un bărbat din județul Hunedoara ce este cercetat pentru lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice. Acesta l-ar fi lovit pe un alt bărbat, în timp ce se aflau la un eveniment organizat pe raza orașului Abrud.

La data de 23 februarie 2020, poliţiştii din Abrud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 40 de ani, din comuna Buceș, județul Hunedoara, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ELIT

În sarcina acestuia sa reținut faptul că în noaptea de 22/23 februarie 2020, în timp ce se afla la un eveniment privat care a avut loc la un local din Abrud, l-ar fi lovit pe un alt bărbat, de 39 de ani, din comuna Roșia Montană şi ar fi tulburat liniştea publică.

În urma incidentului, victima a suferit leziuni în zona capului și a fost transportată la spital.

Mihail David - 2020

În cursul zilei de azi, 24 februarie 2020, bărbatul va fi prezentat în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...