Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr din Gârbova reținut de polițiști la Alba Iulia – A fost prins în timp ce conducea unui vehicul, având carnetul de șofer suspendat

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 21.11.2017, în jurul orei 18.30, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe strada Ardealului din municipiul Alba Iulia, au oprit pentru control, un autoturism ce era condus de un tânăr de 28 de ani, din comuna Gârbova, judeţul Alba.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat iar autoturismul condus avea autorizația provizorie de circulație expirată.

Faţă de L.G., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat si punerea in circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

De asemenea, în data de 21.11.2017, poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 ore, începând cu ora 23.00, până la data de 22.11.2017, ora 23.00, urmând a se înainta propuneri legale Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba-Iulia pentru a se dispune în consecință.

L.G. a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea