Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr din Blaj cercetat pentru furt – A sustras un miel din curtea vecinului și a încercat să-l vândă unui trecător

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr din Blaj a sustras un miel din gospodăria unui vecin şi a vrut să-l vândă contra sumei de 15 lei. Jandarmii l-au surprins în flagrant, iar acum riscă să răspundă penal pentru fapta sa.

Un cetăţean domiciliat pe strada Sălciilor din municipiul Blaj s-a prezentat sâmbătă, 28 februarie la sediul Secţiei de Jandarmi din localitate şi a solicitat ajutor deoarece, în jurul orei 21.00 constatase că-i dispăruse un miel şi bănuia că acesta fusese sustras. Imediat, un echipaj de jandarmerie a acţionat pentru căutarea autorului furtului, iar în jurul orei 21.30 a fost identificat principalul suspect. Este vorba de P.M. în vârstă de 18 ani, care a recunoscut că, în jurul orei 20.30 a intrat într-o gospodărie situată pe strada Sălciilor şi a sustras un miel, cu intenţia de a-l valorifica în interes personal. Tot el a mai spus că a încercat să-l vândă cât mai repede unui trecător, un bărbat domiciliat în Târnăveni, contra sumei de 15 lei. Ca urmare a intervenţiei oportune a jandarmilor tranzacţia nu a mai avut loc”, precizează reprezentantul IJJ Alba, Cosmin Jurcoveț.

Păgubitul şi-a recuperat prejudiciul, iar în cauză, existând suspiciuni rezonabile cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt calificat, jandarmii au întocmit un proces verbal de constatare care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Blaj pentru continuarea cercetărilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea