Rămâi conectat

Actualitate

Tânăr din Alba reținut de polițiștii din Mediaș. Este acuzat că a sustras un autoturism în urmă cu 7 luni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un tânăr de 23 de județul Alba a fost reținut ieri de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Mediaș, ca fiind principalul suspect în dosarul unui furt auto petrecut în data de 16 noiembrie 2014.

Bărbatul a ajuns pe mâna oamenilor legii la 7 luni după ce un autoturism lăsat de proprietar pe strada Livezii din municipiul Mediaş a fost sustras de persoane necunoscute.

Urmează ca tânărul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Potrivit unui comunicat remis de IJP Sibiu, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea și documentarea întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

B.N.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea