Rămâi conectat

Actualitate

Tânăr din Alba Iulia surprins de polițiști la volan, sub influența marihuanei, după ce a avariat o mașină pe strada Octavian Goga

Bogdan Presecan

Publicat

în

Mort de …“high”, Alexandru din Alba Iulia s-a suit azi-noapte la volanul unui autoturism, iar în plimbarea sa “pe acoperișul lumii” a reușit să avarieze o mașină parcată pe strada Octavian Goga, din municipiul reședință de județ. Acum el riscă să ajungă la închisoare ca și când ar fi provocat un accident sub influența alcoolului.

Potrivit IPJ Alba, ieri, 20 noiembrie, la ora 1.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier produs pe strada Octavian Goga din municipiul Alba Iulia, în urma căruia două autoturisme au fost avariate.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că Alexandru L., de 27 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

Poliţiştii l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul etilotest, acesta evidenţiind faptul că tânărul nu era sub influenţa alcoolului însă, datorită comportamentului nefiresc pe care acesta îl avea, poliţiştii l-au condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii existenţei sau nu, în organismul acestuia a unor substanţe sau produse stupefiante.

În urma analizelor de laborator ce au fost efectuate, a rezultat că tânărul se afla sub influenţa canabisului.

Faţă de Alexandru L., poliţiştii au întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care se află sub influenţa unor substanţe ori produse stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 87 alin. 2 din OUG 195/2002.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea