Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Tânăr din Alba Iulia, REȚINUT de polițiști. Și-a agresat părinții și a distrus mai multe bunuri din casă

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un tânăr ce şi-ar fi agresat părinţii şi ar fi distrus bunuri din locuinţa acestora. Este cercetat pentru violenţă în familie şi distrugere şi va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IPJ Alba, la data de 26 martie a.c., Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de un bărbat de 45 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că, fiul său a distrus mai multe bunuri din apartament şi a agresat-o pe soţia sa.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în dimineaţa zilei de 26 martie a.c., în timp ce se afla la domiciliu, reclamantul ar fi avut o discuţie în contradictoriu cu fiul său, generată de refuzul primului de a-i da o sumă de bani.

În această împrejurare, tânărul ar fi agresat-o pe mama sa şi ar fi distrus mai multe bunuri din apartament, cauzând un prejudiciu de peste 1.100 de lei.

Faţă de tânăr a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere şi violenţă în familie, iar poliţiştii l-au reţinut, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 27 martie, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Detalii noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Ce urmează pentru marele actor după operație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Detalii noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Ce urmează pentru marele actor după operație Florin Piersic a suferit o operație complicată la Spitalul Foișor din București. În cadrul procedurii chirurgicale dificile, medicii i-au implantat actorului o proteză temporară dotată cu o pompă de antibiotic, destinată să sterilizeze zona afectată. Evoluția postoperatorie a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea