Tânăr din Alba Iulia, REȚINUT de polițiști. Și-a agresat părinții și a distrus mai multe bunuri din casă

Paul Voicu - Primar 2020

Poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un tânăr ce şi-ar fi agresat părinţii şi ar fi distrus bunuri din locuinţa acestora. Este cercetat pentru violenţă în familie şi distrugere şi va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IPJ Alba, la data de 26 martie a.c., Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de un bărbat de 45 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că, fiul său a distrus mai multe bunuri din apartament şi a agresat-o pe soţia sa.

ELIT

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în dimineaţa zilei de 26 martie a.c., în timp ce se afla la domiciliu, reclamantul ar fi avut o discuţie în contradictoriu cu fiul său, generată de refuzul primului de a-i da o sumă de bani.

În această împrejurare, tânărul ar fi agresat-o pe mama sa şi ar fi distrus mai multe bunuri din apartament, cauzând un prejudiciu de peste 1.100 de lei.

Mihail David - 2020

Faţă de tânăr a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere şi violenţă în familie, iar poliţiştii l-au reţinut, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 27 martie, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...