Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr de 26 de ani, din Dăroaia, REȚINUT de polițiștii din Roșia Montană. A sustras 1.400 de lei și un telefon mobil dintr-o locuință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un tânăr de 26 de ani, din Dăroaia, a fost REȚINUT de polițiștii din Roșia Montană. A sustras 1.400 de lei și un telefon mobil dintr-o locuință.

Polițiștii din Roșia Montană l-au identificat și reținut pe un tânăr care este cercetat pentru furt. Acesta ar fi sustras, dintr-o locuință, bani și un telefon mobil.

La data de 18 septembrie 2020, polițiștii Postului de Poliție Roșia Montană l-au identificat și reținut pe un tânăr de 26 de ani, din localitatea Dăroaia, care este bănuit de săvârșirea unui furt.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 15 septembrie 2020, în jurul orei 22.00, prin folosirea de chei potrivite, ar fi pătruns în incinta unui imobil de pe raza localității Dăroaia, de unde ar fi sustras suma de 1.400 de lei și un telefon mobil.

În cursul zilei de sâmbătă, 19 septembrie, tânărul a fost prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea