Tânăr de 26 de ani, din Dăroaia, REȚINUT de polițiștii din Roșia Montană. A sustras 1.400 de lei și un telefon mobil dintr-o locuință

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un tânăr de 26 de ani, din Dăroaia, a fost REȚINUT de polițiștii din Roșia Montană. A sustras 1.400 de lei și un telefon mobil dintr-o locuință.

Polițiștii din Roșia Montană l-au identificat și reținut pe un tânăr care este cercetat pentru furt. Acesta ar fi sustras, dintr-o locuință, bani și un telefon mobil.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

La data de 18 septembrie 2020, polițiștii Postului de Poliție Roșia Montană l-au identificat și reținut pe un tânăr de 26 de ani, din localitatea Dăroaia, care este bănuit de săvârșirea unui furt.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 15 septembrie 2020, în jurul orei 22.00, prin folosirea de chei potrivite, ar fi pătruns în incinta unui imobil de pe raza localității Dăroaia, de unde ar fi sustras suma de 1.400 de lei și un telefon mobil.

În cursul zilei de sâmbătă, 19 septembrie, tânărul a fost prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419