// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Tânăr de 22 de ani, din Sebeș, cercetat pentru tâlhărie – A intrat în locuința unei femei şi a determinat-o să-i dea suma de 6.300 de lei

Poliţiştii din Sebeş l-au depistat şi reţinut, cu operativitate, pe un tânăr din oraş ce este bănuit de comiterea unei tâlhării asupra unei vârstnice. Va fi cercetat în stare de arest preventiv.

În noaptea de 20/21 ianuarie, a c., Poliţia Municipiului Sebeș a fost sesizată de o femeie de 69 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că o persoană necunoscută a intrat în locuinţa sa şi a determinat-o să-i dea suma de 6.300 de lei.

Imediat au fost demarate activităţile de cercetare, iar în mai puţin de două ore de la sesizarea faptei, poliţiştii de investigaţii criminale, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, au reuşit să-l identifice pe un tânăr de 22 de ani, din Sebeş, ca bănuit de comiterea acesteia.

Asupra tânărului a fost găsită o parte din suma de bani sustrasă de la femeie.

Poliţiştii l-au reţinut, iar duminică 21 decembrie l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunere de arestare preventivă.

Unitatea de parchet şi-a însuşit propunerea organelor de cercetare penală, iar tânărul a fost prezentat Judecătoriei Sebeş, cu propunere de arestare preventivă, propunere ce a fost admisă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi, pe numele său fiind emis un mandat pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a tânărului precum şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Tânăr de 22 de ani, din Sebeș, cercetat pentru tâlhărie – A intrat în locuința unei femei şi a determinat-o să-i dea suma de 6.300 de lei

  1. Bena 24.01.2018 la 21:36

    bravo tie tinere tot asa si o sa ajungi o legenda nu conteaza ca estila puscarie o sa ajungi o ldgenda daca continui si op sa ajungi om mare la hoti