Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr de 20 de ani, din Aiud, identificat de către polițiști ca persoană bănuită de furt. Ar fi sustras 200 de litri de motorină din rezervorul unei autoutilitare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr de 20 de ani, din Aiud, a fost identificat de către polițiști ca persoană bănuită de comiterea infracțiunii de furt a 200 de litri de motorină, din rezervorul unei autoutilitare.

Poliţiştii din Ocna Mureș au identificat un tânăr, din Aiud, ca persoană bănuită de comiterea unui furt. Ar fi sustras 200 de litri de motorină, din rezervorul unei autoutilitare.

La data de 30 iunie 2021, poliţiştii din Ocna Mureș au identificat un tânăr, de 20 ani, din municipiul Aiud, ca persoană bănuită de comiterea unui furt, semnalat poliției în cursul zilei de 28 iunie 2021.

Se pare că, în noaptea de 27/28 iunie, tânărul ar fi sustras cantitatea de 200 de litri de motorină dintr-o autoutilitară, parcată în fața unui imobil, din Ocna Mureș.

Față de acesta, cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Prejudiciul a fost recuperat, integral și restituit păgubitului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat de 54 de ani, din Săsciori, prins „MORT DE BEAT” la volan: Avea o alcoolemie de 1,82 mg/l

Bogdan Ilea

Publicat

în

Bărbat de 54 de ani, din Săsciori, prins „MORT DE BEAT” la volan: Avea o alcoolemie de 1,82 mg/l Polițiștii din Sebeș au depistat un bărbat, din Săsciori, de 54 de ani, care conducea o mașină sub influența băuturilor alcoolice. După efectuarea testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,82 mg/l. Potrivit IPJ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea