Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr de 18 ani, reținut de către polițiștii din Alba Iulia, ca persoană bănuită de tâlhărie și furt

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un tânăr de 18 ani a fost reținut de către polițiștii din Alba Iulia, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și furt, care s-a sustras din cadrul cercetărilor.

Tânărul, împreună cu un altul, în vârstă de 22 de ani, reținut anterior de polițiști pentru aceleași infracțiuni, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia și ulterior judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, care a hotărât cercetarea lor în stare de arest preventiv, fiind emise mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, care au fost puse în executare.

Cercetările sunt continuate.

Informații de background:
La data de 8 aprilie 2021, polițiștii din Alba Iulia au identificat doi tineri, de 18 și 22 de ani, din Alba Iulia și comuna Ighiu, care sunt bănuiți de tâlhărie și furt.

Din cercetări a rezultat că, în după amiaza zilei de 8 aprilie, cei doi, în timp ce se aflau într-un apartament din Alba Iulia, împreună cu doi cunoscuți, un tânăr și o tânără, l-ar fi agresat pe tânăr și i-ar fi sustras telefonul mobil și o sumă de bani și ar fi profitat de neatenția tinerei și i-ar fi sustras telefonul.

Față de tânărul de 22 de ani, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate pentru depistarea celuilalt și luarea măsurilor legale față de acesta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri, în jurul orei 11:30, în com. Livezile, Valea Răchișului. Au intervenit pompierii cu o autospecială. Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu de vegetație uscată în com. Livezile, Valea Răchișului. Revenim cu amănunte. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea