Rămâi conectat

Ştirea zilei

„Tânăr cu speranțe”, de 16 ani, plasat sub supraveghere pe o perioadă de 5 luni: A „șofat” până la întâlnirea cu o țeavă de gaz

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un minor în vârstă de numai 16 ani a fost pus sub supraveghere, pe o durată de cinci luni, de către Judecătoria Blaj, după ce, împreună cu un alt minor, au împins un autovehicul pentru a-l pune în mișcare, în pantă, și a intrat în coliziune cu o țeavă de alimentare cu gaze a unui bloc.

Potrivit rechizitoriului întocmit de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Blaj, „s-a reținut că, la data de 12.04.2020, orele 15.30, autoturismul marca VW POLO, de culoare albastru, fără plăcuțe cu număr de înmatriculare, se afla staționat în pantă, pe un drum de hotar. Întrucât motorul era nefuncțional, inculpatul A.A. și martorul E.E., ambii în vârstă de 16 ani, au împins autovehiculul și au reușit să îl pună în mișcare, deoarece drumul era în pantă.

După ce autovehiculul a început să se deplaseze, inculpatul A.A. s-a urcat la volan, iar martorul E.E. s-a urcat pe scaunul din dreapta față.

Inculpatul A.A. a condus autoturismul pe o porțiune de drum de hotar, după care, a pătruns pe drumul public.

Pe drumul public menționat, inculpatul, deși nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, a condus pe o distanță de aproximativ 200-250 de metri, până în apropierea blocului în care locuia fără forme legale, unde, a pierdut controlul volanului și a acroșat o țeavă de alimentare cu gaze a blocului”.

„În baza art. 115 alin.1 pct. 1 lit. b C.pen., raportat la art. 118 C.pen. aplică inculpatului A.A., măsura educativă a supavegherii pe o durată de 5 luni cu începere de la data punerii în executare a măsurii, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, prevăzută de art. 335 al.1 Cod penal, cu aplicarea art.113 Cod penal”, se arată în hotărârea Judecătoriei Blaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea