Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr cu mandat de arestare în Austria, prins de poliţişti, la Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 26 octombrie 2018, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Alba, sprijiniţi de poliţiştii din Blaj, l-au identificat şi reţinut, pe raza municipiului Blaj, pe un tânăr de 25 de ani, din municipiul Blaj, posesor al unui mandat european de arestare, emis de autorităţile austriece.

Tânărul era dat în urmărire, la nivel internaţional, de către autorităţile judiciare din Austria, pentru săvârșirea, pe teritoriul acestui stat, de infracţiuni contra proprietăţii.

Urmăritul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia și ulterior în faţa magistraţilor Curții de Apel Alba Iulia, care au emis, pe numele său, un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 15 zile, urmând a fi demarate procedurile în vederea predării lui către autoritățile judiciare din Austria.

Pentru depistarea tânărului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea