Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tânăr albaiulian condamnat la 2 ani de închisoare pentru ultraj, înșelăciune și lovire, adus de polițiști din Austria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma cooperării polițienești internaționale între Poliţie Română şi autorităţile judiciare din Austria, a fost extrădat un bărbat de 27 de ani, condamnat de Judecătoria Alba Iulia, pentru comiterea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, înşelăciune, lovire şi asociere în vederea comiterii de infracţiuni.

La data de 21 decembrie a.c., poliţiştii Centrului de Cooperare Poliţienească Intențională al Inspectoratului General al Poliţiei Române şi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au efectuat o misiune de preluare, sub escortă, de pe Aeroportul Internaţional Viena, a unui bărbat de 27 de ani, din Alba Iulia.

Pe numele acestuia, în ianuarie 2014, Judecătoria Alba Iulia a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 2 ani închisoare, pentru comiterea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, înșelăciune, lovire şi asociere în vederea comiterii de infracţiuni.

Bărbatul era urmărit la nivel naţional şi internațional, din 2014.

În urma colaborării polițiștilor din IPJ Alba cu autoritățile judiciare din Austria, prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, cel în cauză a fost localizat şi reținut pe teritoriul Austriei.

Bărbatul a fost dus la Penitenciarul Rahova, pentru executarea pedepsei. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” organizează concurs pentru 5 posturi: Ce locuri sunt disponibile

Bogdan Ilea

Publicat

în

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” organizează concurs pentru 5 posturi: Ce locuri sunt disponibile Cinci posturi au fost scoase la concurs de către Inspectoraul pentru Situații de Urgență „Unirea” pentru locuri precum: control și activități preventive, avizare-autorizare, control și activități preventive, intervenție și reziliența comunităților și asistență medicală de urgență și prim ajutor calificat. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea