Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Tâlhărie în cartierul Cindeni din Cugir

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un bărbat de 30 de ani din Cugir a fost bătut şi tâlhărit joi, 11 noiembrie, seara, în cartierul Cindeni din Cugir. În jurul orelor 20.10, Poliţia oraşului Cugir a fost sesizată prin 112 că două persoane au bătut un bărbat (aflat în stare de ebrietate, ce-i drept) şi i-au furat banii şi telefonul mobil. Poliţiştii care au ajuns la locul agresiunii, în Cindeni, au găsit păgubitul, B. D., de 30 de ani, din oraşul Cugir, care prezenta leziuni în zona feţei. Acesta le-a spus poliţiştilor că a fost atacat din spate de două persoane necunoscute care l-au lovit cu pumnii şi cu picioarele, după care i-au sustras suma de 200 lei şi un telefon mobil. În urma anchetei efectuate de politişti, autorii au fost identificaţi rapid: S.V.I., în vîrstă de 16 ani, şi M.Ş.D., de 15 ani, ambii din oraşul Cugir. Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite persoanei vătămate. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tîlhărie.
Fapta comisă joi, 11 noiembrie, la Cugir, este a doua de acest fel comisă în interval de aproape o lună. Un alt bărbat a fost tâlharit în 25 septembrie, în scara blocului unde locuia, pe un bulevard din centrul oraşului. Acesta, tot băut, a fost urmărit şi înghesuit bine în scara blocului de patru tineri care i-au furat banii şi verigheta din aur. Şi atunci au fost identificaţi rapid tâlharii: S.C., de 25 ani, C.C., de 19 ani, şi doi minori de 15 ani, un băiat şi o fată. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO ȘTIREA TA: „S-a dat” cu mașina pe pista de biciclete. Cum a fost surprins un șofer pe Bulevardul Transilvaniei

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA: „S-a dat” cu mașina pe pista de biciclete. Cum a fost surprins un șofer pe Bulevardul Transilvaniei Un șofer a fost surprins conducând o mașină pe Bulevadrul Transilvaniei pe pista de biciclete, 28 mai, în jurul orei 09:40. Citește și: VIDEO ȘTIREA TA: Aproape de tragedie pe trecerea de pietoni, în Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea