Tabără în stațiunea Mamaia pentru copiii ocrotiți în Casa de Tip Familial „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureş

Casa de tip familial Ocna Mures01Cei 14 copii ocrotiţi în Casa de Tip Familial din cadrul Aşezământului Social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureş s-au aflat luna aceasta, timp de aproape două săptămâni într-o tabără la mare.

Copiii, împreună cu însoţitorii s-au cazat în staţiunea Mamaia de pe litoralul românesc al Mării Negre, tabăra fiind organizată de Filiala Filantropia Ortodoxă Ocna Mureş, condusă de Ciprian Orga, coordonatorul Aşezământului Social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureş. Pe lângă timpul petrecut pe plajă şi băile în mare, copiii s-au distrat în Satul de Vacanţă, au vizitat Grădina Zoologică şi Delfinariul din Constanţa şi au participat la o defilare cu care alegorice.

Casa de tip familial Ocna Mures02„Am avut parte de o vreme excelentă, copiii simţindu-se foarte bine în tabără. Au participat la spectacolul oferit de cei doi delfini superbi de la Delfinariul din Constanta, au vizitat Grădina Zoologică şi s-au distrat în Satul de Vacanţă. O zi am dedicat-o plimbării prin staţiunea Mamaia iar seara am admirat o defilare a carelor alegorice. Le mulţumim oamenilor cu suflet din cadrul firmei Beetfair şi partenerilor noştri,  Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba şi Primăria şi Consiliul Local Ocna Mureş care au contribuit la organizarea acestei tabere” a precizat Ciprian Orga, coordonatorul Aşezământului Social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureş.

În Casa de Tip Familial din cadrul Aşezământului Social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureş sunt ocrotiţi 14 copii cu vârste cuprinse între 3 şi 14 ani.

Ana-Maria Oprea

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...