Szabolcs Szekely, transferul de marcă al echipei conduse de Adorian Himcinschi: „Am venit la Performanţa Ighiu pentru a promova în Liga a 2-a!”

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Szabolcs Szekely, fotbalistul aiudean ce a impresionat Vestul reprezintă mutarea anului în fotbalul judeţean, acceptând provocarea venită de la Performanţa Ighiu, la insistenţele antrenorului Adorian Himcinschi.S. Szekely Performanta Ighiu 1

Am acceptat propunerea cu un sigur gând, să promovăm în Liga a 2-a. Acesta este obiectivul, nu vin să stăm pe locurile 6-7. Vreau să pun umărul la acest proiect frumos şi să ajut echipa cu cât mai multe goluri în retur, fără a-mi propune un număr anume de reuşite„, a afirmat atacantul în vârstă de 30 de ani, ce s-a despărţit de UTA „Bătrâna Doamnă” şi a refuzat oferte superioare financiar, chiar de la Naţional Sebiş, contracandidata Ighiului la eşalonul secund.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

*După 10 ani, iar pe „Cetate”

Szabolcs Szekely şi-a început cariera la copiii Metalului Aiud, dar a jucat extrem de puţin în Alba, doar 6 luni, împrumutat de Gloria Bistriţa, pe „Cetate”, la Unirea Alba Iulia. „A contat foarte mult în această decizie faptul că am discutat peste o oră, faţă-n faţă cu antrenorul Adorian Himcinschi. M-a convins, vreau să mă întorc acasă, să joc iarăşi fotbal în Alba, să nu mai fiu tot pe drumuri, mai ales că în acest an vreau să mă căsătoresc„, a explicat Szabi.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Citeşte şi: Atacant de marcă pentru Performanţa Ighiu! Szabolcs Szekely a semnat cu echipa condusă de Adorian Himcinschi

Experimentatul vârf crede că principala pretenedentă la şefia seriei este liderul ASU Poli Timişoara, dar în acelaşi timp nu se teme de concurenţă, deşi va avea de înfruntat un tandem prolific al Ighiului, R. David – golgheterul seriei şi S. Turuş. „Am mai discutat şi cu portarul Roberto Bodea, fost la UTA, mi-a spus că se vrea performanţă la Ighiu„, a încheiat Szekely.

Dan HENEGAR

Must de Jidvei