Sute de consumatori din Alba Iulia au rămas fără gaze naturale după un incident în instalaţia Transgaz: Ce spune Voicu Paul despre remedierea situației

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

În urma unui accident tehnologic podus în instalaţia Transgaz, sute de consumatori din Alba Iulia au rămas fără serviciul de furnizare gaze naturale.

Reprezentanţii Delgaz Grid susţin că, în urma sesizărilor de duminică, au intervenit şi au rezolvat 60 de situaţii. S-a oprit furnizarea cu gaze naturale la un număr similar de consumatori, unele contoare alimentând blocuri întregi ceea ce face ca cei rămaşi fără gaze naturale să fie de ordinul sutelor. Echipele Delgaz Grid au oprit furnizarea serviciului, dar, pentru reparaţii, consumatorii trebuie să contacteze o firmă privată şi, abia după repararea defecţiunilor, se va relua alimentarea cu gaze naturale. Potrivit reprezentanţilor Delgaz Grid, duminică, 26 iulie, au fost înregistrate mai multe sesizări din partea consumatorilor din municipiul Alba Iulia privind prezenţa mirosului de gaz.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

„Ceva nu miroase-a bine. Și nu e vorba doar de mercaptanul în exces. Mii de albaiulieni au rămas de ieri fără gaz, peste 60 de scări, unii încă mai așteaptă reluarea furnizării, totul într-o situație fără precedent, care nu corespunde cu stilul german de lucru pe care îl pretinde că-l practică firma furnizoare. Mi-a fost confirmată situația pornită de la stația de reglare din Bărăbanț. Normal că nu ar fi treaba primăriei să rezolve sau să se substituie soluționării, însă la fel de normal e să mă implic, pentru că e vorba de albaiulieni. Trebuie să dăm credit faptului că procedurile trebuie respectate și urmărite, iar firmele care se ocupă sunt în teren. Am luat legatura cu E-ON și managerul local mi-a garantat că în cursul zilei de azi situația va reveni la normal”, a scris pe facebook viceprimarul cu atribuții de primar al municipiului Alba Iulia, Voicu Paul.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei