Rămâi conectat

Actualitate

Sute de angajaţi şi colaboratori ai firmei OMNIASIG urmăriți penal într-un dosar de fals intelectual şi abuz în serviciu

Bogdan Presecan

Publicat

în

Circa 330 de angajaţi şi colaboratori ai companiei de asigurări OMNIASIG sunt urmăriți penal după ce ar fi falsificat peste 11.670 de poliţe de asigurare facultative.

duba politie3Aceștia sunt suspectați de comiterea infracțiunilor de  abuz în serviciu şi fals intelectual, existând suspiciunea că ar fi încheiat poliţe de asigurare a locuinței, facultative, antedatate, evitând astfel prevederile legii, care le impune proprietarilor să încheie mai întâi o asigurare obligatorie.

Sunt audiați și puși sub urmărire penală 292 de inspectori, brokeri şi agenţi de asigurări, la care se adaugă 47 de directori.

Informații cu privire la  acest dosar au fot prezentate astăzi de directorul direcţiei de investigare a fraudelor din Poliţia Română, Cătălin Ioniţă.

„Prejudiciul, de aproximativ 400.000 de euro până în acest moment, va fi recuperat prin aplicarea măsurilor asiguratorii faţă de bunurile atât mobile cât şi imobile ale persoanelor care au produs acest prejudiciu – discutăm fie despre persoane fizice, fie despre persoane juridice”, a precizat Cătălin Ioniţă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea