Rămâi conectat

Actualitate

Suspecţi de furt identificaţi de poliţiştii din Alba Iulia – au intrat prin efracție într-un atelier

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unui furt în legătură cu care au fost sesizaţi în în urmă cu o săptămână.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că în noaptea de 09/10.04.2013, T.G.F., de 23 de ani, din Bucerdea Grânoasă, împreună cu doi minori, de 15 şi 17 ani din Alba Iulia, au pătruns prin efracție în atelierul unui cetăţean din Alba Iulia, de unde au sustras mai multe coli de tablă, ţevi din cupru, un acumulator auto şi produse alimentare, bunuri în valoare totală de 1.000 de lei.

Faţă de cei  suspecţi au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea recuperării prejudiciului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Mituri, ritualuri și superstiții de Dragobete – sărbătoarea românească a iubirii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mituri, ritualuri și superstiții de Dragobete – sărbătoarea românească a iubirii Dragobetele, sărbătoarea dragostei la români, îşi are rădăcinile în tradiţiile dace şi în credinţa într-un fel de zeu al iubirii, a cărui cinstire, pe 24 februarie, marca simbolic şi începutul primăverii. Dragobete, fiul Dochiei, era zeul dragostei şi al bunei dispoziţii. I se mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea