Rămâi conectat

Actualitate

Suspect de furt, prins în flagrant de poliţiştii din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată vineri, în jurul orei 13.00, prin 112, de către un cetăţean din Alba Iulia,  cu privire la faptul că două persoane necunoscute au sustras din incinta unei societăţi comerciale din Alba Iulia, 4 motoare iar în momentul în care au fost observate de reclamant, au fugit.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi cu sprijinul angajaților societății din care au fost sustrase bunurile,  s-a reușit prinderea unuia dintre suspecţi, D.N.D., de 18 ani, din Alba Iulia.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că tânărul, împreună cu un altul, care până în prezent a rămas neidentificat, a pătruns prin efracţie într-o magazie a societăţii comerciale, de unde au sustras patru motoare electrice în valoare de 4.800 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit societății păgubite iar faţă de D.N.D. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea celui de-al doilea suspect, în vederea tragerii lui la răspundere penală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noi medicamente gratuite și compensate pentru români, de la 1 mai: Lista completă a tratamentelor care vor fi decontate de CNAS

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noi medicamente gratuite și compensate pentru români, de la 1 mai: Lista completă a tratamentelor care vor fi decontate de CNAS Ministerul Sănătății a anunțat pe data de 23 aprilie că vor fi introduse medicamente gratuite și compensate pentru mai multe categorii de pacienți. Prin intermediul unei hotărâri de la Guvernul României, de la data […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea