Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Surse: Vremea ,,mercatoului politic”. PNL Alba se pregătește să transfere trei primari din județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Surse: Vremea ,,mercatoului politic”. PNL Alba se pregătește să transfere trei primari din județ

Înainte de alegeri, e vremea negocierilor și a transferurilor politice. Perioada de ,,mercato” fiind foarte fructoasă pentru unele partide, potrivit surselor ziarulunirea.ro, în urma negocierilor PNL Alba este pe punctul să transfere 3 primari. Este vorba de primari din Poiana Vadului, Ohaba și Noșlac.

Primarul din Poiana Vadului, Beniamin Toader, este în prezent la PSD și pleacă la PNL.

Într-un material publicat recent, primarul localității Poiana Vadului a criticat Guvernul Orban și guvernanții PNL pentru inacțiune și nepăsare față de problemele cetățenilor, spunând ,,Guvernul României a dat liber la pescuit în perioada prohibiției! Gafa autorităților din România îi costă scump pe agricultorii din Munții Apuseni…

Din păcate, pentru agricultori, Ministrul Oros și guvernul liberal sunt o piatră de moară, deoarece nu au construit, nu au dezvoltat, doar au distrus.”

Primarul din Ohaba, Mihălțan Nicolae și-a început cariera politică în PSD, fiind unul dintre cei mai tineri primari din județ. Ar fi decis să facă pasul spre PNL Alba.

La Noșlac, primarul Zilahi Florin Claudiu, după ce a candidat de la ALDE, nefiind prea activ politic în acest partid, se pare că va trece la PNL Alba.

PNL ALBA, partidul care domină județul la nivelul primăriilor, având majoritatea primarilor din județ, își îmbogățește zestrea politică chiar înainte de alegeri cu 3 noi edili.

Se pare că perioada de ,,mercato” politic a fost de succes pentru liberalii din Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu. În zilele de 15 și 24 aprilie au fost semnate procesele-verbale de predare-primire a amplasamentelor, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea