Surse: Vremea ,,mercatoului politic”. PNL Alba se pregătește să transfere trei primari din județ

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Surse: Vremea ,,mercatoului politic”. PNL Alba se pregătește să transfere trei primari din județ

Înainte de alegeri, e vremea negocierilor și a transferurilor politice. Perioada de ,,mercato” fiind foarte fructoasă pentru unele partide, potrivit surselor ziarulunirea.ro, în urma negocierilor PNL Alba este pe punctul să transfere 3 primari. Este vorba de primari din Poiana Vadului, Ohaba și Noșlac.

Primarul din Poiana Vadului, Beniamin Toader, este în prezent la PSD și pleacă la PNL.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Într-un material publicat recent, primarul localității Poiana Vadului a criticat Guvernul Orban și guvernanții PNL pentru inacțiune și nepăsare față de problemele cetățenilor, spunând ,,Guvernul României a dat liber la pescuit în perioada prohibiției! Gafa autorităților din România îi costă scump pe agricultorii din Munții Apuseni…

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Din păcate, pentru agricultori, Ministrul Oros și guvernul liberal sunt o piatră de moară, deoarece nu au construit, nu au dezvoltat, doar au distrus.”

Primarul din Ohaba, Mihălțan Nicolae și-a început cariera politică în PSD, fiind unul dintre cei mai tineri primari din județ. Ar fi decis să facă pasul spre PNL Alba.

La Noșlac, primarul Zilahi Florin Claudiu, după ce a candidat de la ALDE, nefiind prea activ politic în acest partid, se pare că va trece la PNL Alba.

PNL ALBA, partidul care domină județul la nivelul primăriilor, având majoritatea primarilor din județ, își îmbogățește zestrea politică chiar înainte de alegeri cu 3 noi edili.

Se pare că perioada de ,,mercato” politic a fost de succes pentru liberalii din Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419