SURSE| Senatorul Daniel Breaz, rectorul Universității ”1 Decembrie 1918”, s-a înscris în PRO România

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Senatorul și actualul Rector al Universității ,,1 Decembrie” Alba Iulia, Daniel Breaz, s-ar fi înscris recent în partidul Pro România, conform surselor ziarulunirea.ro.

După ce și-a prezentat demisia din Partidul Social Democrat în luna august,  spunând că ,,Prezentul mă contrazice într-un mod brutal și mi-a înfățișat un PSD slab, incoerent, fără strop de logică în decizii. Un leadership haotic și distanțat de reprezentarea intereselor cetățenilor și a celor care au crezut în acest partid”, acesta și-ar fi exprimat dorința de a se alătura partidului condus de Victor Ponta.

ELIT

De asemenea, acesta ar putea candida pentru un loc la Camera Deputaților sau la Senat, cu ocazia alegerilor parlamentare din luna decembrie ale acestui an.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

ciclop 16 octombrie 2020 at 14:22

cum se va afisa daniel breaz si cum va merge la brat cu primul plagiator al tarii – pontalaul mongoloid, se vede ca mici d.b. – rectorul nu este mai breaz !!! cine se aseamana se aduna !!!

NU CENZURATI, FITI MAI BREJI DECAT breaz !!!

KHIMOKATO 16 octombrie 2020 at 15:52

D-LE BREAZ,NU FACETI AC MISCARE,DIN RESPECT PTR CEI CE VA RESPECTA.OCUPOTI-VA INTENS DE PROFESIE NU DE POLIICA ,LASATI CIOLANU SUDISTILOR,VETI FI TRADAT DE ponta+tariceanu.RUGAM MEDITATI SI NU UITATI CA TRAITI IN ARDEAL UNDE PNL E APRECIATSI ARE VIITOR[chiar daca vor disparea liderii de azi.istoria partidului ne obliga..

KHIMOKATO 16 octombrie 2020 at 16:03

RENUNTA LA POLITICA,!OCUPA-TE DE PROFESIE.LASA POLITICA POR SUDISTILOR .POR TINDE SPRE CIMITIR.TU TRAIESTI IN ARDEAL—NU-L FA DE RUSINE—OCUPA-TE DE PROFESIE SIMATEMATICA ,daca nu-i prea tirziu.

Comentariile sunt oprite