Rămâi conectat

Ştirea zilei

SURSE| Rașcovici își va depune astăzi DEMISIA: USR va face o nouă propunere în cursul săptămânii viitoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Potrivit surselor ziarulunirea.ro, subprefectul de Alba din partea USR, Viorel Rașcovici își va depune, în cursul zilei de astăzi demisia din funcție, din motive personale.

Contactat telefonic de către ziarulunirea.ro, Beniamin Todosiu, deputat de Alba din partea USR-PLUS a declarat că Rașcovici „a anunțat oficial că și-a dat demisia din funcția de subprefect din motive personale, l-am anunțat pe președintele Dan Barna și se va face o nouă nominalizare pentru funcția de subprefect săptămâna viitoare”.

Conform surselor ziarulunirea.ro, ancheta efectuată de către Ministerul de Interne în cazul Rașcovici a fost finalizată. Potrivit concluziilor acestei anchete, diploma lui Rașcovici nu este valabilă, în sensul că nu are un timbru de la Ministerul Educației și nu a fost niciodată autorizată de acesta.

CITEȘTE ȘI: SURSE| Subprefectului USR Rașcovici i s-a cerut DEMISIA sau va fi DEMIS. Dosarul cu ”diploma de la facultatea fantomă” va ajunge pe ”masa” procurorilor

Rascovici este absolvent la fără frecvență a Facultății de Drept din cadrul Universității Internaţionale deschise Tehnoeconomia Europeană – Academia de Tehnoeconomie și Cooperare Româno-Americană.

Timp de mulți ani, această universitate privată a fost considerată o ”fabrică de diplome false”, iar rectorul acesteia a fost cercetat în mai multe dosare penale, fiind chiar și reținut la un moment dat pentru înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii, dar, în final, a scăpat de toate anchetele. Instituția nu a obținut niciodată autorizație de la Ministerul Educației Naționale, dar, timp de apoape 30 de ani, a eliberat zeci de mii de diplome. Pe site-ul ministerului, Universitatea Internaţională deschisă Tehnoeconomia Europeană nu apare în lista celor acreditate sau autorizate să funcționeze provizoriu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea