Rămâi conectat

Ştirea zilei

SURSE: Organizațiile din Alba ale PNL și USR-PLUS vizează 6 posturi de secretar de stat. Ce șanse au să le obțină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Potrivit surselor ziarulunirea.ro, organizațiile din Alba ale PNL și USR-PLUS, partidele care fac parte din majoritatea parlamentară și-ar dori să obțină 6 posturi de secretar de stat, plus alte posturi, firește, la nivelul administrației județene.

PNL Alba vizează menținerea posturilor de la Ministerul Muncii, unde este secretar de stat Alin Ignat și de la Ministerul Economiei unde ocupă un post similar cugireanul Simu Cristian. Totodată, liberalii din Alba vizează și menținerea postului de Director General al ANCPI, ocupat în prezent de Laurențiu Alexandru Blaga, care are rang de subsecretar de stat.

În plus, PNL Alba și-ar dori să obțină și două posturi noi de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, unde ar fi în cărți fostul deputat Claudiu Răcuci și la Ministerul Culturii, unde ar urma să fie promovat îndrăgitul cântăreț de muzică populară, Ionuț Fulea.

CITEȘTE ȘI: Răzvrătire în PNL: Florin Roman îi acuză pe liberalii din Guvern că au uitat de Marcel Vela și Nelu Tătaru

USR-PLUS Alba vizează la nivel central două posturi de secretar de stat, unul la Ministerul Educației, iar celălalt la Ministerul Fondurilor Europene. Acestea nu sunt bătute în cuie, USR-PLUS Alba acceptând și alte posturi de secretar de stat în alte ministere. Încă nu au fost desemnate persoanele care ar putea ocupa posturile de conducere la nivel central, pentru acestea USR-PLUS Alba organizând o competiție internă.

În ce privește funcția de la nivelul prefecturii, PNL Alba vizează postul de prefect, pentru actualul deținător, Nicolae Albu și un loc de subprefect pentru Paul Voicu, fostul viceprimar cu atribuții de primar al municipiului Alba Iulia, urmând ca cel de-al doilea post de subprefect să revină USR-PLUS.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea